Lieke van Lexmond is al van jongs af aan bekend in het showbizzvak, zo speelde ze al op 5 jarige leeftijd in een commercial. Later kreeg ze de rol van “Eva Prins” in de soap “Goudkust” dit werd haar grote doorbraak. Nu speelt Lieke de rol van “Charlie” In het populaire programma “Goede Tijden Slechte Tijden”.

De actrice die ook tv programma’s presenteerde als “Kids for Animals TV” zingt ook. Lieke zong de sterren van de hemel tijdens de “Costa In Concert theatertour” en ze zong samen met Rapper Ali B ” Je bent gewaarschuwd”.

De populaire actrice die ook heeft meegedaan met “Dancing with the stars” zong onlangs een nummer in voor een tv reclame. ”

Alles Altijd” is de nieuwe single van de zangeres in spé die heeft aangegeven door te willen gaan in de muziek. Wij vinden “Alles Altijd” een fantastisch nummer en het is geweldig gezongen. Daarom is Lieke van Lexmond artiest van de week.

Lees ook:

Klik hier om naar de biografie van Lieke van Lexmond te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om terug te keren naar de startpagina of klik op de foto’s links om de vorige artiesten van de week nog eens terug te lezen.

TOP