Pascal de Vormer is een zanger, producer, componist en tekstschrijver uit Utrecht.

De geboren en getogen Utrechter, is al sinds jaar en dag geen onbekende meer in de muziekindustrie. Komende uit een muzikale familie te weten: De vormers is muziek hem met de paplepel ingegoten en op 5 jarige leeftijd is hij al met muziek maken begonnen in een drumband. Later heeft Pascal de muziekschool doorlopen en is daarna in het bruiloften en feesten circuit terecht gekomen.

Op 18 jarige leeftijd is Pascal zijn eigen opnamestudio begonnen en heeft daarin veel voor zichzelf opgenomen maar ook voor vele andere artiesten.

Pascal, Heeft naast voor zich zelf en de band De Vormers voor vele artiesten liedjes geschreven. o.a. voor Wolter Kroes, Apres Ski Hut, De Alpenzusjes,  Eddy Walsh, Jolanda Zoomer, Pierre van Dam, Danny Nicolay, Herman Berkien, Stef Ekkel, Lucas en Gea, Rob Ronalds, Pierre van Damen Rob Zorn.

In november 2010 kwam Pascal met zijn eigen hit “Denk niet dat ik niet aan je denk.” De track behaalde de Single top 100 en stond daar weken genoteerd. De plaat werd uitgebracht door Blue Ocean Records.

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Zoals gezegd maakt en produceert Pascal ook nummers voor andere artiesten.

Heb je interesse in een liedje of productie dan kan je contact opnemen door te mailen naar: gkpdevormer@live.nl

Of bellen naar: 06-29479889

TOP