Kendrick Lamar naar Lowlands

by / maandag, 06 juli 2015 / Published in Concertinfo, Festivals & Concerten

Kendrick Lamar                              
Spiegeltje, spiegeltje ra-ra-ra, wie is de deffest rapper van Amerika? Kendrick Lamar, juichen velen, en daar kunnen wij van Lowlands het alleen maar heftig jaknikkend mee eens zijn. Niet voor niets plukten wij hem twee jaar geleden straight outta Compton, waarna hij met het grootste gemak een uitpuilende Grolsch om zijn vinger wond.

En dat was nog vóór de stroom radiohits die de Californiër vervolgens in de vaart der Nederlandse volkeren omhoogstootte. Twee jaar later is de meervoudig Grammy-genomineerde sterrapper een meesteralbum verder en scoort hij met het aanstekelijke ‘King Kunta’ een 3FM Megahit. Weer een stap verder dus, voor deze meeslepende verhalenverteller met zijn jazzy en funky beats. Kendrick for king!

TOP