YouTube Music Key “Spotify met videoclips”

by / donderdag, 30 oktober 2014 / Published in Nieuws

YouTube Music KeyStreaming diensten als Spotify en Deezer zijn niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Hoewel vooral de jongere generatie gebruik maakt van deze platforms ontdekken ook steeds meer oudere jongen deze diensten waar je tegen betaling muziek kunt beluisteren of zelfs gratis maar dan met advertenties.

Hoewel er dus een grote markt voor is staan deze diensten nog in de kinderschoenen. Hoewel het nog niet officieel is zou YouTube met YouTube Music Key komen. Een streaming dienst waar niet alleen de muziek te beluisteren is maar je ook  de videoclips te zien krijgt . Het abonnement zou 9,99 euro per maand moeten gaan kosten. YouTube doet onderzoek naar diverse abonnementsvormen.
YouTube trekt maandelijks een miljard bezoekers en de helft daarvan is word bekeken via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

 

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info. Of bel 06-21414671

Laat je website ontwerpen en beheren door Webservant.nl Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 Vind je dit een leuk of interessant bericht? Deel het dan op Social Media via de Buttons hieronder.

 

 

TOP