Single Roy Donders – Ik wil jou voor Marvin Ophof

by / donderdag, 30 oktober 2014 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Roy Donders - Ik wil jouRoy Donders is vanaf deze week weer op tv met zijn reallifesoap op RTL 5. De huispakkenkoning lanceert gelijk zijn nieuwe single “Ik wil jou” Donders die komende maand ook met huispakken voor mannen komt scoorde eerder  bescheiden hitjes als “Ik ben een jongen van de handel” en “Ga voor goud” welke op nummer 100 van de charts terecht kwam.

 

 

Dit succes hoopt hij te verbeteren met “Ik wil jou” een uptempo nummer dat wel blijft hangen maar die wij nogal eentonig vinden. Er zit niet veel variatie in de plaat. Dus of het echt de hit gaat worden voor Roy moeten we afwachten.
Hoewel Roy Donders de track niet zelf heeft geschreven draagt hij de single op aan zijn grote liefde Marvin Ophof. Dat is dan in ieder geval een mooie gedachte. De clipopname is afgerond en we zijn benieuwd naar het eindresultaat. “Ik wil jou” is de voorloper op het Nederlandstalige album van Donders die binnenkort in de winkels zal liggen.

Klik op de button om Ik wil jou van Roy Donders te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

 

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info. Of bel 06-21414671

Laat je website ontwerpen en beheren door Webservant.nl Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 

TOP