Jacqueline Govaert maakt themalied 3FM Serious Request 2014

by / donderdag, 30 oktober 2014 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Radio

3fm Serious RequistJacqueline Goavaert gaat het themalied schrijven voor 3FM Serious Request Dit schrijft de Telegraaf Vandaag. We kennen Jacqueline natuurlijk allemaal van pop/rockband Krezip waar ze grote hits mee scoorde als “All my life” “I would Stay” en “Sweet Goodbyes” Hoewel Jacqueline tegenwoordig aardig aan de weg timmert is ze als solo-zangeres toch net even wat minder succesvol als met Krezip.

Nu schrijft Govaert dus het themalied voor 3FM Serious Request. Wij zijn heel benieuwd naar de track. De opbrengst van de single gaat naar de actie die zich dit jaar richt op meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. vanaf 18 december tot kerstavond sluiten drie Nederlandse DJ’s zich op in het glazenhuis die dit jaar staat in Haarlem.

 

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info. Of bel 06-21414671

Laat je website ontwerpen en beheren door Webservant.nl Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 Vind je dit een leuk of interessant bericht? Deel het dan op Social Media via de Buttons hieronder.

TOP