Duet Coole Piet en Keet! – Feest in het Kasteel!

by / donderdag, 30 oktober 2014 / Published in CD Releases, Kids, Nieuws

Coole Piet en Keet Feest in het KasteelDe populaire Coole Piet uit De Club van Sinterklaas heeft een duet opgenomen met RTL Telekids zangeres, actrice en presentatrice Keet!. Het liedje ‘Feest in het Kasteel!’ is afkomstig van het onlangs verschenen album ‘De Club van Sinterklaas, Feest in het Kasteel!’. Het album bestaat uit 13 tracks, waaronder de singles Coole Piet & Danspiet – Amerigo en Danspiet – Pietenreislied, die allebei te zien zijn in de nieuwe film van ‘De Club van Sinterklaas’.

 

De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard

De bioscoopfilm ‘De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard’, die op 4 oktober in première ging, is alweer de derde in de reeks films van ‘De Club van Sinterklaas’. Ook de jaarlijks terugkerende TV-serie is vanaf 3 november t/m 5 december weer te zien bij RTL Telekids.

Synopsis
De Pieten van De Club van Sinterklaas kijken dit jaar vreemd op wanneer Amerigo plotseling kan praten. Nog voordat ze ontdekken hoe dit mogelijk is, steelt slechterik Jef het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen. Zonder de hulp van Amerigo kan het Sinterklaasfeest natuurlijk niet doorgaan! Zal het de Pieten met behulp van Stijn lukken om het paard op tijd terug te vinden om zo het Sinterklaasfeest te redden…?

Klik Hier om het album De club van Sinterklaas – Feest in het Kasteel te bestellen.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info. Of bel 06-21414671

Laat je website ontwerpen en beheren door Webservant.nl Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP