Antonio – Kus me kus me (Nieuwe single)

by / maandag, 27 oktober 2014 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips

Antonio Kus me kus meAntonio heeft een nieuwe single uit. De zanger kende eerder hits in de Single top 100 met “Ik droom” “Kom terug” en “Lieve heer heb medelij.” In 2010 scoorde Antonio zijn grootste hit met “Geef me nog een kans” die track stond 8 weken genoteerd in de Single Top 100 en behaalde de 31e positie.

De nieuwe single van Antonio draagt de titel “Kus me, kus me.” De bijbehorende videoclip is opgenomen op locatie in Apeldoorn. De single is de voorloper op het nieuwe album van Antonio “Fiesta” die binnenkort het licht zal zien.

“Kus me, Kus me is te downloaden via de bekende downloadportals.

Bestel en download dit nummer: Download de track DRM-vrij!

Clip YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=T4YdZSu7FsE

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info. Of bel 06-21414671

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP