A3aan Drost – Zomaar Even (Nieuwe single)

by / maandag, 27 oktober 2014 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, TV Clips

A3aan Drost zomaar evenA3aan Drost bracht al veel singles op de markt. In 2010 scoorde hij zijn eerste hit in de Single Top 100. Het nummer Susan stond twee weken genoteerd in de hitlijst. Daarna wist de zanger regelmatig de hitlijst te beklimmen. O.a. Hallo “Sneeuwitje”, “Rozenrood” en “Huis op de wolken” stonden in de charts.

Begin 2014 stond A3aan Drost met het nummer “Mannen” vijf weken genoteerd in de charts. De track kende als hoogste positie nummer 74. Nu hoopt A3aan dit succes te herhalen met zijn nieuwe song “Zomaar Even.” Dit nummer word goed opgepikt door de Nederlandstalige radiostations. De videoclip is klaar en is online te bekijken op  Youtube.

Klik op de button en download het nummerDownload de track DRM-vrij!

Link clip YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=gclQjvfKNVA

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info. Of bel 06-21414671

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


 

 

 

TOP