Gabriello “Vreemde dagen” in Vlaamse Ultra Top 50

by / maandag, 22 september 2014 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

ITUNES Vreemde Dagen Single finalkopie

De Vlaamse zanger Gabriello scoorde al veel hits in Nederland o.a. “Ik had u lief” “Que Sera” “Waterkant” en “Vurige Tongen.” Tot nu toe was het succes in zijn vaderland België wat minder dan in Holland. Daar is met de nieuwe single “Vreemde dagen” verandering in gekomen. Gabriello staat deze week voor de vierde week genoteerd in de Vlaamse Ultra Top 50. De plaat kende als hoogste positie nummer 40. Een groot succes voor de zanger die ook regelmatig te horen is op Radio 2 in Vlaanderen. Natuurlijk draait ook de Nederlandstalige radiozender in België VBRO het nummer “Vreemde dagen” zeer frequent.

De single “Vreemde dagen” is afkomstig van het album “Zwart-wit” welke elf prachtige nummers bevat. Er staan naast de hitsingles veel nieuwe songs op de cd o.a. “Samen” een duet met Karen Melis en er is een uptempo cover van het lied “Wonder Van Een Vrouw” van Stef Bos op het glimmende schijfje te vinden.

De song “Vreemde dagen” is geschreven door Ernst Löw. De videoclip zal is te bewonderen bij de bekende clipzenders en natuurlijk via YouTube.

Gabriello is in zijn nopjes met het succes in zijn thuisland. “In Nederland loopt alles voorspoedig, dat ik nu ook waardering in België krijg daar ben ik heel erg blij mee.” Aldus Gabriello.

Het album “Zwart-wit” voor het grootste gedeelte opgenomen in de Ace Studio in Aartselaar waar o.a. producties van K3, Clouseau, Toots Thielemans, Sinead O’Connor en The Scene vandaan komen. Bert Embrechts en Alain Verresen tekenden voor de productie van het album. De nummers “Que Sera” en “Waterkant” zijn opgenomen in Dublin Ierland.

De DVD is een “Showcase” van het album. De dvd is live opgenomen in de Spiegeltent in Rijkevorsel door productiehuis “Arendsoog.” De volledige showcase zal in oktober worden uitgezonden door Ment TV.

De CD/DVD “Zwart – Wit” is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com

http://www.bol.com/nl/p/zwart-wit/9200000030638216/

De CD is ook te downloaden via onderstaande link:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=800204

De single Vreemde Dagen is te downloaden via deze link:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=800205

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

 

TOP