Sinterklaashit 2014: Piet Delano – Hiep Hoera voor Sinterklaas!

by / woensdag, 10 september 2014 / Published in Kids, Nieuws

Piet Delano - Hiep Hoera voor Sinterklaas

Na een fantastische zomer met een heel goed WK voor het Nederlands elftal gaan de kinderen weer naar school en maakt Nederland zich op voor het winterseizoen. De “Pietendiscussie” is weer in volle gang maar zwart, groen, rood of paars Piet Delano presenteert zijn nieuwe Sinterklaas-single “Hiep Hoera voor Sinterklaas!.” Een vrolijk up-tempo nummer dat de persoonlijke goedkeuring heeft gekregen van de goedheiligman.

Piet Delano werd eind jaren 80 geboren. Toen hij vier jaar was moest hij van zijn Pietenmama naar de Pietenschool. Deze doorliep Delano met goed gevolg. Vervolgens werd hij naar de Pietenvakschool gestuurd, waar hij door een aantal ervaren pieten werd opgeleid om later als echte Piet de daken op te gaan.

Hierdoor leerde hij het juist inpakken van cadeautjes, het in de schoorsteen gooien van deze pakjes en het vullen van schoentjes met snoepgoed. In 2005 mocht Delano, na een paar jaren hard trainen, voor het eerst mee naar Nederland.

Na een aantal jaren alleen maar schoentjes te hebben gevuld, begon Delano dit toch een beetje te vervelen. Hij wilde meer doen dan alleen maar dat! Delano trok de stoute schoenen aan en stapte naar Sinterklaas. Hij vroeg toestemming aan de Sint om op te mogen treden voor alle kindjes in Nederland, in de periode dat Sinterklaas in het land is. Sinterklaas vond dit een uitstekend idee en gaf Delano toestemming om zo vaak en zo lang hij maar wil op te treden. Zolang hij er maar voor zorgt dat het bezorgen van de cadeaus niet in gevaar komt.

Dat kon Delano beloven aan de Sint, en sinds 2010 bestormt hij de podia waarvoor hij gevraagd wordt. Zo stond hij in 2010 al in Sittard, Vaassen en Elburg tijdens de grote intochten op de bühne.

In 2012 maakte Piet Delano zijn opwachting in zijn eigen show; Sint’s Muziekfeest. In een knallende show van 30 minuten laat Piet Delano zijn Pieten liedjes horen, waaronder zijn hit ‘Sint’s Muziekfeest!’ Na succesvolle optredens in 2012 en 2013 komt Delano ook in 2014 weer naar Nederland en dit dus met zijn gloednieuwe single “Hiep Hoera voor Sinterklaas!.” Het nummer is geschreven door Rick en Linda Pols die Sint en Piet een warm hart toe dragen. Rick tekende tevens voor de productie van het lied.

Piet Delano heeft onlangs de videoclip bij zijn nieuwe single opgenomen. De clip zal binnenkort voor alle kinderen en natuurlijk hun ouders te bewonderen zijn bij de bekende clipzenders in heel Nederland. Op zaterdag 15 november zal Piet Delano met de stoomboot aankomen in Holland. Dan zal hij voet aan wal zetten in Gouda. Mochten er mensen zijn die Piet Delano eerder willen spreken dan zal Delano het speciale Pietenvliegtuig nemen vanuit Spanje.

“Hiep Hoera voor Sinterklaas!” is uitgebracht door Blue Ocean Records en te downloaden bij alle grote downloadportals.

Downloadlink:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=863260

Website Piet Delano:

http://pietdelano.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

TOP