Paul de Graaf lanceert single “Naarmate”

by / woensdag, 10 september 2014 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

PdG_naarmate_vierkant_DEF.inddDe nieuwe single “Naarmate” van Paul de Graaf is afkomstig van het album “Tijd.” De cd bevat 17 prachtige nummers. Tijd is een gevarieerd singer-songwriter pop/rock-album waaraan met liefde is gewerkt. En dat hoor je! De sound heeft een Amerikaans tintje, mede door de mastering van meervoudig Grammy Award winnaar Adam Ayan (“I really enjoyed it!”). Behalve de audio is ook de vormgeving bijzonder. Een 32 pagina full-color boek met alle teksten, tekstuitleg en foto’s. “Voor iedereen die zijn CD-kast al heeft weggedaan, maar zijn boekenkast nog heeft”.

Paul de Graaf bracht al enkele singles op de markt. Het nummer “Stappen” (Vier dagen lang) is zijn grootste hit. Dit lied is in de loop der jaren uitgegroeid tot een 4daagse klassieker, mede dankzij de aandacht van de KRO, SBS6, Omroep Gelderland, 4Daagseradio, en natuurlijk duizenden wandelaars en feestgangers. Het lied en Pauls inzet werden in 2014 bekroond met een speciaal item in ‘Het gevoel van’ bij de KRO, waarin Paul zijn Vierdaagsehit samen met Erik Hulzebosch zong.

De single “Naarmate” is een Nederlandstalig-popnummer van de bovenste plank. Paul schreef zelf de tekst en de muziek en tekende ook voor de productie, in samenwerking technicus Leo Sienot. Het nummer gaat over het ontdekken van je wereld, naarmate de tijd vordert. De singer/songwriter hoopt dat veel mensen mogen genieten van de track en van het album.

“Naarmate” is uitgebracht door Blue Ocean Records en te downloaden via alle grote downloadportals. Het album is te downloaden bij iTunes en fysiek verkrijgbaar bij o.a. Bol.com.

Downloadlink single “Naarmate”

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=862535

Downloadlink album “Tijd”

https://itunes.apple.com/nl/album/tijd/id835118958

Link Bol.com album Tijd:

http://www.bol.com/nl/p/tijd/9200000028912146/
Website:

http://pauldegraaf.nl

 

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

TOP