Gabriello protesteert tegen NPO met verrassingstoer

by / woensdag, 27 augustus 2014 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio
Foto: Fotopersbureau Groendeveld.

Foto: Fotopersbureau Groeneveld

Bij tankstation De Knoest aan de A27 heeft de Vlaamse zanger Gabriello gisteren een verrassingsoptreden gegeven. Het verrassingsoptreden was er één uit een serie van zes stuks. De verrassingstoer die gisteren begon in het Brabantse Hank en via Nieuwegein, Eemnes, Amersfoort en Hilversum eindigde op het Mediapark is bedoeld om meer aandacht te vragen voor het Nederlandse product bij NPO. Als zanger uit het buitenland is het nog moeilijker om er tussen te komen in “Hilversum”. Op een podiumwagen met live muzikanten bracht de Vlaamse zanger enkele nummers van zijn nieuwe album en DVD “Zwart-Wit” ten gehore alvorens het volgende tankstation werd aangedaan. Door het slechte weer viel het aantal toehoorders helaas een beetje tegen, maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

“Het wordt wordt steeds moeilijker om in Hilversum gedraaid te worden. De grote stations draaien alleen maar de bekende namen en nieuw talent krijgt nauwelijks een kans.” Zo vertelt Gabriello. “Als buitenlandse artiest heb je het dan nog lastiger. Door deze verrassingstoer hoop ik dat we toch meer in de picture komen.” Aldus die Vlaamse zanger die zich wel verbaasde dat hem tijdens zijn optreden op het Mediapark geen strobreed in de weggelegd werd. “We kwamen onaangekondigd op het Mediapark en begonnen vanuit de toerwagen muziek te spelen voor het pand van Omroep Max en tegenover de NPO. Je zou verwachten dat we meteen beveiliging op ons nek zouden krijgen, zeker gezien het feit dat Pim Fortuyn op het Mediapark is vermoord. Niets was minder waar. Veel medewerkers van de omroepen hingen uit het raam om foto’s en video’s te maken met hun mobiele telefoon.”

De CD/DVD “Zwart – Wit” is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com

http://www.bol.com/nl/p/zwart-wit/9200000030638216/

De CD is ook te downloaden via onderstaande link:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=800204

De single Vreemde Dagen is te downloaden via deze link:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=800205

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

 

TOP