Spetterende optredens tijdens eerste dag Lowlands

by / zaterdag, 16 augustus 2014 / Published in Concertinfo, Festivals & Concerten, Nieuws, Theater/Cabaret

BIDDINGHUIZEN – De eerste dag van A Campingflight to Lowlands Paradise, in de volksmond beter bekend als Lowlands, is succesvol verlopen. Het publiek werd vrijdag getrakteerd op namen als Sam Smith, Asteroids Galaxy Tour, Thomas Azier, Kaiser Chiefs, Imagine Dragons en dagafsluiter Disclosure. Voor Disclosure leek zelfs de Alpha te klein. Aan beide zijden van de tent was het een drukte van jewelste, omdat iedereen probeerde toch een glimp op te vangen van het Britse duo.

Disclosure - ©2014 Fotopersbureau Groeneveld

Disclosure – ©2014 Fotopersbureau Groeneveld

Populaire artiesten als Sam Smith en Imagine Dragons speelden hun bekende werk, maar ook Triggerfinger kon op veel positieve kritieken rekenen. Dat ook andere artiesten veel in hun mars hebben, bleek wel bij Thomas Azier. Deze Nederlandse artiest speelde voor een compleet volle Bravo, die dit jaar iets groter was van opzet.

Op het gebied van theater konden Buurman en Buurman XL rekenen op een grote toestroom van publiek.

Lowlands gaat nog door tot en met zondag 17 augustus en wordt gehouden op het Festivalterrein in Biddinghuizen.


Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP