Sieneke Peeters klaar voor bevalling dochter

by / woensdag, 13 augustus 2014 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Sieneke - NederlandSieneke Peeters is helemaal klaar voor de bevalling van haar dochter. De 22 jarige volkszangeres is zeker niet bang.

“Ik weet dat het niet pijnloos zal zijn en dat ik heus wel even op m’n tanden moet bijten maar, zoals iedereen zegt, je krijgt er zo veel voor terug. Daar houd ik me dan ook maar aan vast.” Zo vertelt Sieneke aan weekblad Privé.

Sieneke is nu wel klaar met de zwangerschap, zo heeft ze last van kwaaltjes. “Ik heb dikke voeten door het vocht dat ik vasthoud en ben snel buiten adem. En dan heb ik ook nog te kampen met maagzuur. Ik heb alle gebruikelijke zwangerschapskwaaltjes.”

Sieneke gaat na de zwangerschap sporten. De zangeres is nogal aangekomen.

“Direct na de geboorte zal ik weer met sporten beginnen”, vertelt de zangeres, die behoorlijk is aangekomen tijdens haar zwangerschap. “Meer dan vijftien kilo zeker, maar hoeveel precies zeg ik maar niet.”

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

photo by:
TOP