Speellijst Xander de Buisonjé “Omarmt”

by / dinsdag, 12 augustus 2014 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Theater/Cabaret

Xander de BuisonjéXander de Buisonjé is meerdere malen belazerd door profiteurs. Dit meldt het AD vandaag. “Er is zo veel misbruik gemaakt van mij. “Misschien ben ik wel een te makkelijk slachtoffer”reageert de voormalig frontman in de krant.

Volgens zijn vrouw Sophie is Xander te goed van vertrouwen. De zanger zegt dat hij alles inmiddels weer op de rit heeft. “Ik heb van mijn missers geleerd. En ben wat vriendschappen betreft kieskeuriger geworden.”


De nieuwe theatershow van Xander “Omarmt” gaat in november in première. Het programma gaat over vriendschap maar niet die van hem zelf. “Ik heb geen zin om het een hele avond over mezelf te hebben. Ik laat me liever inspireren door verhalen van anderen en door muziek van mij of anderen waarin vriendschap de rode draad is.”
Xander staat met zijn programma o.a. in Valkenswaard, Amstelveen, Breda, Amsterdam, Apeldoorn en Den Haag.

Bekijk hier de speellijst:

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

 

 

photo by:
TOP