Reacties BN’ers dood Robin Williams

by / dinsdag, 12 augustus 2014 / Published in Nieuws, Televisie

Robin Williams Dead at 63Bn’ers hebben vanochtend massaal gereageerd op het nieuws van het overlijden van de Amerikaanse acteur Robin Williams. Zo twitterde Kim-Lian van de Meij: “Thank you Robin Williams for your great talent and beautiful fantasy. R.I.P” Ook actrice Georgina Verbaan liet een dankbetuiging achter op Twitter: “Och nee toch. Wat verschrikkelijk droevig.” Cabaretier Jochem Myjer plaatste ook een tweet: “Ik heb twee helden. Toon Hermans en de grootmeester der stemmetjes en drukdoenerij Robin Williams. Zojuist is ook de laatste overleden.”

Robin Williams werd gisteren dood gevonden in zijn huis in Californië. Waarschijnlijk pleegde de komiek zelfmoord. Williams ontving in 1998 een Oscar voor zijn rol in “Good Will Hunting.” Daarnaast ontving Williams meer dan veertig andere prijzen. O.a. Golden Globes voor Mork & Mindy, Good Morning, Vietnam, The Fisher King, Aladdin en Mrs. Doubtfire, Emmy Awards voor Carol, Carl, Whoopi and Robin en ABC Presents: A Royal Gala en Saturn Awards voor Aladdin en One Hour Photo.

Robin Williams rondde voor zijn dood nog meerdere filmprojecten af. Zo is hij de komende maanden nog in vijf films in de bioscoop te bewonderen.

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

 

 

 

 

photo by:
TOP