Adèle Bloemendaal communiceert na beroerte weer met zoon

by / dinsdag, 12 augustus 2014 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Adele BloemendaalHet gaat langzaam iets beter met Adèle Bloemendaal. Dat schrijft het AD vandaag. Bloemendaal werd een aantal maanden geleden getroffen door een beroerte. Volgens haar zoon John Jones gaan er sindsdien de wildste verhalen rond.

“Ze zou in coma hebben gelegen, niet meer kunnen praten, niet kunnen lachen. Dat klopt allemaal niet”, benadrukt Jones. “Het spreken komt langzaam terug. Je moet wel goed luisteren naar wat ze zegt, maar ik kan gewoon met haar communiceren.”

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

 

TOP