Gabriello lanceert album en dvd “Zwart – Wit” en single “Vreemde Dagen”

by / zondag, 20 juli 2014 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Itunes Gaby Zwart Wit Final hoesNadat de Vlaamse zanger Gabriello in 2010 het Spaanstalige album “Solo Para Ti” heeft uitgebracht lanceert hij nu zijn nieuwe album en dvd. De cd en de dvd dragen de titel “Zwart – Wit.” Deze is verkrijgbaar in een digipack. Het volledig Nederlandstalige album bevat elf prachtige songs waaronder de hitsingles. “Que Sera” “Waterkant” “Niet Thuis Vannacht” en “Vurige Tongen.” Al deze nummers hebben in de Single Top 100 in Nederland gestaan en de track “Vurige Tongen” behaalde ook de Ultratip 100 in België. Het album is volledig opgenomen met live-muzikanten..

Er staan naast de hitsingles veel nieuwe songs op de cd o.a. “Samen” een duet met Karen Melis en is er een uptempo cover van het lied “Wonder Van Een Vrouw” van Stef Bos op het glimmende schijfje te vinden.

ITUNES Vreemde Dagen Single finalkopieHet album is inclusief de nieuwe single van Gabriello “Vreemde Dagen.” Met dit nummer hoopt de Vlaming natuurlijk weer op een groot succes. De song is geschreven door Ernst Löw. De videoclip zal binnenkort te bewonderen zijn bij de bekende clipzenders en natuurlijk via YouTube.

Het album is voor het grootste gedeelte opgenomen in de Ace Studio in Aartselaar waar o.a. producties van K3, Clouseau, Toots Thielemans, Sinead O’Connor en The Scene vandaan komen. Bert Embrechts en Alain Verresen tekenden voor de productie van het album. De nummers “Que Sera” en “Waterkant” zijn opgenomen in Dublin Ierland.

De DVD is een “Showcase” van het album. De dvd is live opgenomen in de Spiegeltent in Rijkevorsel door productiehuis “Arendsoog.”

De CD/DVD “Zwart – Wit” is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com:

http://www.bol.com/nl/p/zwart-wit/9200000030638216/

De CD is ook te downloaden via onderstaande link:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=800204

De single Vreemde Dagen is te downloaden via deze link:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=800205

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

TOP