De tien laatste dingen voor je naar Indian Summer vertrekt

by / woensdag, 11 juni 2014 / Published in Dance, Festivals & Concerten

Indian Summer Festival1. Tijden De openingstijden van het festivalterrein zijn: Zaterdag 14 juni: 12:00 – 01:00 uur Zondag 15 juni: 13:00 – 01:00 uur

2. Route Navigeer naar de Schagerweg, Broek op Langedijk (kruising Provincialeweg). De route staat helder aangegeven voor auto’s, richting festival en parkeerplaatsen. Volg te allen tijde de aanwijzingen van het verkeerspersoneel op! Wil je een lift aanbieden of met iemand meerijden? Hier vind je de Toogethr carpool-groep. Er zijn voldoende stallingen voor je fiets (bij ingang Zuid, zie plattegrond) dus dat is sowieso een aanrader. Gezond, snel en geen files!

3. Pendelbussen & OV Pendelbussen rijden zaterdag 14 en zondag 15 juni vanaf 10:30 uur, van station Alkmaar via de camping naar het festivalterrein. Hier vind je het schema, inclusief routekaart. Een retourtje kost €7,50 – graag gepast betalen. Kom je al op vrijdag naar de camping, neem dan een reguliere bus vanaf station Alkmaar (lijn 152 of 157 adviseert 9292.nl).

4. Op de camping (en de WK-wedstrijd Nederland-Spanje dan?!) De camping is open vanaf vrijdag 18:00 uur. Let op: op de camping is nergens stroomvoorziening. Neem dus een extra oplader voor je telefoon mee en laat scheerapparaat of föhn thuis. De WK-wedstrijd Nederland-Spanje is niet te zien op de camping, maar wel in café Welgelegen in Broek op Langedijk. Op de camping is geen horeca, dus neem gezellig je BBQ, wat bier en fris mee!

5. Betalen op Indian Summer Festival Doe je met je festivalbandje of een losse chipkaart. Lees hier hoe het werkt. Ook dit jaar is Bekerstreet te vinden op het festivalterrein. Hier lever je 30 bekers in voor een drankconsumptie. De ingenomen bekers worden na afloop volledig gecomposteerd. Kijk op de plattegrond waar Bekerstreet te vinden is.

6. Kluisjes en opladen van je telefoon Op Indian Summer hebben we standaard en een groter formaat lockers. De prijzen zijn als volgt: Standaard lockers: 1 dag: €7 (plus €10 borg) 2 dagen: €6 per dag (plus €5 borg) Grote lockers: 1 dag: €8,50 (plus €10 borg) 2 dagen: €6,75 per dag (plus €5 borg) Het werkt zo: iedereen betaalt €17 voor een standaard locker. Na 1 dag krijg je €10 borg retour; je betaalt dus €7 voor die ene dag. Na 2 dagen ontvang je €5 retour en betaalt dus €12 voor 2 dagen (= €6 per dag). Op dezelfde manier betaal je voor een grote locker €18,50 en krijgt na 1 dag €10 borg en na 2 dagen €5 borg retour. Grote lockers kosten dus €8,50 voor 1 dag en €13,50 voor 2 dagen (= €6,75/dag). Je telefoon kun je opladen voor €2.

7. De weersverwachting Wisselt een beetje. Neem dus zonnebrand (liefst in een klein flesje of tube) én een poncho mee.

8. Gevonden voorwerpen Komen terecht bij de Infobalies op het festivalterrein (tussen stages Blue en Red: zie plattegrond) en op de camping. De gevonden voorwerpen op het terrein worden zondagavond, na afloop van het festival, naar de Infobalie op de camping gebracht. Daar kun je maandag dus checken of je item is gevonden. Waarschuwing: zakkenrollers slaan Indian Summer helaas niet over… Je portemonnee zit aan je pols, maar doe je mobiele telefoon en je bankpas in een diepe zak (liefst met rits).

9. EHBO Vind je tussen stages Purple en Green (= Heineken Starclub), zie plattegrond. En

10. Vergeet je ticket en ID niet! Als je in de iPhone en Android app incheckt met Facebook zie je waar je vrienden van plan zijn naar toe te gaan. Laat je telefoon en andere waardevolle zaken niet in je tent liggen!

 

We willen er allemaal een mooi weekend van maken, dus de basisregel is bovenal: ga respectvol met elkaar om en zorg ervoor dat het voor jou én je omgeving een leuk festival wordt én blijft. TICKETS Weekendtickets voor Indian Summer Festival kosten €64, dagtickets €49, een weekend combiticket incl. camping €89. Tickets worden uitsluitend verkocht via IndianSummerFestival.nl/tickets of aan de kassa van het festival. Prijzen zijn excl. €4,50 servicekosten.

TOP