Neil Hendriks – Jij hoort bij mij (Nieuwe single)

by / donderdag, 08 mei 2014 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Neil-Hendriks-webNeil Hendriks werd bekend door zijn deelname aan het tv-talentenjacht Idols. In 2005 wist hij op 15-jarige leeftijd de theaterronde te bereiken. In 2007 deed Neil voor de tweede keer mee aan Idols en met succes. Neil werd vijfde in het programma.

In 2008 scoorde Neil zijn eerste hit. De track “Het voelt als lente” behaalde de 23e positie van de Single Top 100. Het lied stond negen weken genoteerd in de charts. Ook zijn volgende single “Geen dag zonder jou” behaalde de charts. Het nummer behaalde de 51 plaats van de landelijke hitlijst.

Nu heeft Neil een nieuwe single uit. “Jij hoort bij mij” is een Nederlandstalige zomers popnummer. De tekst en de muziek zijn van de hand van Jeroen Russchen van Crossed Colours. Jeroen tekende ook voor de productie van het lied.

Dat Nederlandstalige muziek de voorkeur geniet van de zanger steekt hij niet onder stoelen of banken: “Alhoewel ik tijdens mijn Idols avontuur ook Engelstalig heb gezongen ligt mijn hart bij de Nederlandstalige tongval. Ik kan er mijn gevoel in kwijt en het meest maakt muziek mij gelukkig, vrolijk en geeft het een positieve kijk op het leven. Een bekend filosoof zij ooit eens; “Zonder muziek, zou het leven een vergissing zijn” en daar valt niets aan toe te voegen.” Aldus Neil Hendriks.

De single “Jij hoort bij mij” is uitgebracht door Blue Ocean Records en is te downloaden via alle grote downloadportals.
Downloadlink:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=784732

 
Meer info: www.neilhendriks.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

TOP