TV Oranje en RadioNL zoeken Carnavalskneiter 2014

by / zaterdag, 25 januari 2014 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio, Televisie

TV OranjeMuziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2014. Vanaf dinsdag 18 februari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 28 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2014’.

Alleen liedjes met clip dingen mee

RadioNLDe aanmelding voor de ‘11 van Oranje’ is vandaag geopend. Omdat de lijst zowel op radio als televisie zal worden uitgezonden, kunnen alleen carnavalsliedjes meedingen waarvan tevens een videoclip is gemaakt. De definitieve ’11 van Oranje’ wordt vrijdag 28 februari bekendgemaakt bij RADIONL en op de beide websites. Alle Nederlandse artiesten die hun carnavalsnummer willen inzenden voor de ’11 van Oranje’ kunnen een clip sturen naar de muziekredactie van TV Oranje of RADIONL. Meer informatie hierover is te vinden op www.tvoranje.nl en www.radionl.fm. Overigens zullen ook nummers die niet in de ’11 van Oranje’ belanden tijdens het carnaval worden uitgezonden door TV Oranje.

Over TV Oranje

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Ook biedt de zender een dagelijkse Verzoekparade, de Nederlandstalige hitlijst de Oranje Top 30, de wekelijkse muziekprogramma’s Toppers van Oranje en DE VLAAMSE TOP 10, shownieuws, een webshop, een supportersactie en een muziekagenda. Meer informatie is te vinden op www.tvoranje.nl

Over RADIONL

RADIONL is een commercieel regionaal radiostation dat werd opgericht in oktober 2004 door Nico Silvius. Het muziekaanbod van de zender bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige muziek. De zender is te ontvangen via de ether en kabel in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel, Gelderland, Noord-Holland en Limburg. Daarnaast is de zender ook via een livestream op internet te beluisteren. Meer informatie is te vinden op www.radionl.fm.

 

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

TOP