Videoclip Gabriello – Vurige Tongen online

by / maandag, 06 januari 2014 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Gabriello-Vurige-Tongen-downloadDe Vlaamse zanger Gabriello heeft de videoclip bij zijn nieuwe single “Vurige Tongen” gelanceerd. De clip is opgenomen in Amsterdam, Parijs, Barcelona en in de studio in Antwerpen. De videoclip is gemaakt door Sammy Bruggeman. “Ik ben heel erg trots op het resultaat een groot compliment aan alle mensen die hieraan hebben meegewerkt” Aldus Gabriello die eerder in Nederland in de hitlijsten stond met “Ik Had Je Lief” “Que Sera” “Waterkant” “Niet Thuis Vannacht” en “Hemel Zonder Tijd.”

Vurige Tongen is een cover van Philippe Robrecht die er in 1992 een hit mee scoorde in België. De single is opgenomen in de Ace Studio in Aartselaar (Antwerpen) waar o.a. producties van K3, Clouseau, Toots Thielemans, Sinead O’Connor en The Scene vandaan komen.


“Ik heb wederom gekozen voor live muzikanten. Het zijn allemaal vakmensen. Zo begeleiden de blazers regelmatig Clouseau en speelt de basgitarist met Boudewijn de Groot.” Zo vertelt Gabriello

“De opbrengst van de single “Vurige Tongen” gaat naar War Child. “War Child is een organisatie waar ik me hard voor wil maken, Ze doen heel veel voor kinderen die slachtoffer zijn geworden van oorlog, zo bieden ze o.a. psychologische hulp, onderwijs en bescherming. Ik hoop dat het nummer een grote hit gaat worden. Niet alleen voor ons zelf maar vooral om zoveel mogelijk geld op te halen voor War Child.” Aldus Gabriello

“Vurige Tongen” is te downloaden via alle grote downloadshops en is uitgebracht door Blue Ocean Records. De videoclip is te bekijken op YouTube en de clipzenders in Nederland en Vlaanderen.

Clip YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=0Gn339zftlc

Downloadlink:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=749874

Website Gabriello: http://gabriello.net Website War Child: http://warchild.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

TOP