Opbrengst nieuwe single Gabriello “Vurige Tongen” naar War Child

by / dinsdag, 17 december 2013 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Gabriello - Johnny Lulofs War Child2De nieuwe single van Gabriello is een feit. De Vlaamse zanger die al vijf hits op een rij scoorde in Nederland respectievelijk met “Ik had je lief” “Que Sera” “Waterkant” “Niet thuis vannacht” en “Hemel zonder tijd” komt nu wel met een heel speciaal project.

De gehele opbrengst van de single gaat namelijk naar War Child. Een doel waar Gabriello zich hard voor wil maken.

De titel van de nieuwe song van de Vlaamse zanger is “Vurige Tongen” een cover van Philippe Robrecht die er in 1992 een hit mee scoorde in België. De single is opgenomen in de Ace Studio in Aartselaar waar o.a. producties van K3, Clouseau, Toots Thielemans, Sinead O’Connor en The Scene vandaan komen.

“Ik heb wederom gekozen voor live muzikanten. Het zijn allemaal vakmensen. Zo begeleiden de blazers regelmatig Clouseau en speelt de basgitarist met Boudewijn de Groot.” Zo vertelt Gabriello.

Gabriello-Vurige-Tongen-download“Iedereen die heeft meegewerkt aan de single heeft zijn of haar sporen verdiend in de muziek. Ik ben er heel erg trots op dat al deze toppers hebben meegewerkt aan dit project, alles is dus opgenomen met live muzikanten en zelfs met een groot kinderkoor. Ook wil ik Alain Verresen de producer een groot compliment geven. En natuurlijk gaat mijn dank uit naar fotograaf Matthias Smet en MartinMedia.nl die verantwoordelijk zijn voor respectievelijk de foto en het artwork van de single. Ik ben heel blij met het eindresultaat.”

“De opbrengst van de single “Vurige Tongen” gaat naar War Child. “War Child is een organisatie waar ik me hard voor wil maken, Ze doen heel veel voor kinderen die slachtoffer zijn geworden van oorlog, zo bieden ze o.a. psychologische hulp, onderwijs en bescherming. Ik hoop dat het nummer een grote hit gaat worden. Niet alleen voor ons zelf maar vooral om zoveel mogelijk geld op te halen voor War Child.” Aldus Gabriello die afgelopen dinsdag het eerste exemplaar van “Vurige Tongen” overhandigde aan Johnny Lulofs van War Child.

De videoclip bij het nummer is geschoten door clipmaker Sammy Bruggeman. Dit op verschillende plaatsen in Europa, natuurlijk in de studio in Vlaanderen maar ook in Amsterdam, Parijs en Barcelona.

“Vurige Tongen” is te downloaden via alle grote downloadshops en is uitgebracht door Blue Ocean Records.

Downloadlink:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=749874

Website Gabriello: http://gabriello.net Website War Child: http://warchild.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

TOP