Beter Dan Het Origineel vanaf woensdag 27 november SBS 6

by / dinsdag, 26 november 2013 / Published in Nieuws, Televisie

Beter Dan het origineel2 foto SBS 6

Lukt het onze vaderlandse topartiesten om universeel bekende hits in een nieuw en ‘beter’ jasje te zetten dan het origineel? Wat maakt Glennis Grace van het wonderschone Natural Woman van Aretha Franklin? En hoe gaat Danny de Munk zijn geheel eigen interpretatie geven aan het Songfestivalhit Euphoria? Deze hits en meer zijn, onder leiding van Jeroen van der Boom, vanaf woensdag 27 november te zien in de nieuwe muzikale spelshow Beter dan het origineel.

Je moet het wel durven om aan de haal te gaan met de grootste hits aller tijden… Zeker als je duelleert met vijf andere Nederlandse topartiesten om het studio publiek te laten bepalen wie de beste, meeste verrassende interpretatie zingt van een hit en wie is echt Beter dan het origineel?
Jeroen van der Boom presenteert en begeleidt van achter zijn vleugel onder meer Berget Lewis, Nick & Simon, Simone Kleinsma, Xander de Buisonjé, Ben Saunders en Sandra van Nieuwland. De beste zangers en zangeressen uit eigen land gaan de ultieme muzikale uitdaging aan in dit programma. Begeleid door een live band geven ze een heel eigen draai  aan nummers die in ons collectieve geheugen gegrift staan en gebruiken hiervoor zowel Nederlandse meezingers als internationale wereldhits.

En dat doen ze niet alleen solo, maar ook als duo. Zo zingen Simone Kleinsma en Sandra van Nieuwland samen Valerie, en neemt Anita Meyer samen met Syb van der Ploeg een klassieke meedeiner als Malle Babbe onder handen. Naast de solo-optredens en duetten spelen de artiesten ook grappige, muzikale spelletjes. Kortom; een programma waarin de artiesten worden uitgedaagd om zichzelf creatief en muzikaal tot het uiterste te dwingen.

Presentatie: Jeroen van der Boom

Beter dan het origineel:

Vanaf woensdag 27 november om 20.30 uur bij SBS6

www.sbs6.nl/beterdanhetorigineel

Beter dan het origineel wordt geproduceerd door Talpa.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP