Armin van Buuren reikt eerste album uit aan broertje Eller van Buuren

by / dinsdag, 26 november 2013 / Published in Dance, Nieuws

Armin van Buuren Eller van Buuren

Armin van Buuren heeft zojuist het eerste exemplaar van ‘Eller van Buuren presents Acoustic Dance Music’ uitgereikt aan zijn jongere broer. Eller van Buuren presenteerde vanavond zijn eerste studioalbum in de overvolle Sugarfactory te Amsterdam. Eller werd naast zijn vaste band op het podium bijgestaan door Leonie Meijer, Ana Criado, Susana en Chris Jones.

Voor het album ‘Eller van Buuren presents Acoustic Dance Music’ bewerkte Eller van Buuren een selectie van Armins hits bewerkt in een (semi-)akoestische uitvoering. De EDM (Electronic Dance Music) -classics van Armin zijn compleet opnieuw opgenomen en uitgevoerd door Eller van Buuren en zijn band.
Armin over Eller: “Ik ben ontzettend trots dat ik hier nu sta om vanavond het eerste exemplaar van dit geweldige album uit te reiken aan mijn jongere broertje!”

Voor de vocalen van de nummers heeft een groot deel van de originele zangers en zangeressen een bijdrage geleverd aan dit project. Een aantal vocalisten waren ten tijde van de opnames niet beschikbaar. Voor hen is een passend alternatief gevonden. Bekende namen als Adam Young (Owl City), Christian Burns, Nadia Ali, Ana Criado, Leonie Meijer en Christon Kloosterboer (Rigby) werkten mee aan het tot stand komen van dit unieke album.

Het idee voor dit album ontstond een aantal jaar geleden tijdens de ‘Armin Only’-wereldtour waarbij Eller live op het podium de gitaarpartijen voor zijn rekening nam. Tussen het vele reizen en de shows door zat Eller urenlang op zijn hotelkamer met zijn gitaar Armin- nummers te spelen. Dit leidde tot  een reeks korte online filmpjes onder de noemer ‘Acoustic hotel room sessions’, deze filmpjes werden  honderdduizenden keren bekeken op YouTube. Eller legde zijn idee om verschillende singles akoestisch en semi-akoestisch te bewerken en als ADM- album uit te brengen voor aan zijn broer. Armin reageerde meteen enthousiast en samen maakten ze een short-list met Armin classics die niet op dit album mochten ontbreken.

Klik HIER om het album Eller van Buuren presents Acoustic Dance Music te bestellen.

Klik op de button om het album van Eller van Buuren te downloadenDownload de track DRM-vrij!

TRACKLISTING:

1. Feels so good  ft Nadia Ali

2. Youtopia ft Adam Young

3. Not giving up on love ft Claudia Soumeru

4. Neon hero ft Christian Burns

5. Drowning ft. Laura V.

6. In and out of love Feat. Christon Rigby

7. Shivers feat. Susana

8. Unforgivable feat. Jaren

9. Burned with desire feat. Leonie Meijer

10. Suddenly summer Feat. Ana Criado

11. Broken tonight

12. Going wrong feat. Chris Jones

13. Cereal feat Cladia Soumeru and Pat Smith

Klik HIER om het album Eller van Buuren presents Acoustic Dance Music te bestellen.

Klik op de button om het album van Eller van Buuren te downloadenDownload de track DRM-vrij!

 

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

TOP