Wolter Kroes en het Metropole Orkest – Laat me los (Gratis Downloaden)

by / donderdag, 21 november 2013 / Published in Klassiek, Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Wolter Kroes en het Metropole Orkest - Laat me losWolter Kroes zit dit jaar 25 jaar in het vak. Om dit heugelijke feit te vieren heeft hij samen met het Metropole Orkest de single “Laat me Los” opnieuw opgenomen.


De single is voor iedereen gratis te downloaden.

Met “Laat me los” uit 1994 is mijn carrière wezenlijk begonnen. Het is een droom die uitkomt dat ik deze single opnieuw heb mogen opnemen met een orkest als het Metropole orkest. Ik ben er trots op dat ik mijn fans blij kan maken met dit cadeau, want zonder mijn fans was ik niet zo ver gekomen.” Aldus de zanger op zijn website.

Klik HIER om de single gratis te downloaden.

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

TOP