Radio 538: Einde middagshow Jeroen Nieuwenhuize

by / donderdag, 21 november 2013 / Published in Nieuws, Radio

Radio 538 logoJeroen Nieuwenhuize zal in 2014 niet meer te horen zijn met zijn middagshow op Radio 538. De populaire radiozender gaat verjongen en dus is er geen plaats meer voor de te oude Jeroen en zijn collega Dennis Ruyer. Dit meldt RTL Boulevard.


Frank Dane en Mark Labrand nemen vanaf 6 januari het stokje over.

Edwin Evers en Ruud de Wild blijven wel zitten op hun vaste tijd.

Volgens Radio 538 is verjonging noodzakelijk.“Op Radio 538 hebben we op dit moment tussen zes uur ’s morgens en zeven uur ’s avonds exact dezelfde programmering als in 2004. Die is altijd succesvol geweest maar we moeten ook naar de toekomst kijken, want de radiomarkt is volop in beweging. Dat is in onze ogen alleen mogelijk als we tijdig verfrissen en verjongen.” Aldus een woordvoerder van de radiozender.

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

 

TOP