Handige App: Pushbullet voor Android

by / woensdag, 20 november 2013 / Published in Nieuws

PushbulletIn de categorie handige apps voor Android telefoons en tablets wil ik Pushbullet met jullie bespreken. De app is nog niet zolang verkrijgbaar via Google Play maar de app is zeker een aanrader.

Met Pushbullet kan je heel eenvoudig bestanden, notitie’s, foto’s  of links sturen tussen je PC, telefoon en tablet. Na de installatie dien je je aan te melden via je gmail-account. Daarna kan je via je pc, tablet en telefoon bestanden, links, foto’s en teksten wisselen.


Handig voor zakelijke reminders of bijvoorbeeld een boodschappenlijstje. Stuur je via je PC een berichtje dan komt het vrijwel direct op je telefoon of tablet. Ook is het mogelijk om berichten, foto’s, bestanden en links te sturen naar andere Pushbullet gebruikers.

Je zal zien dat je de app regelmatig gaat gebruiken.

Pushbullet voor Android kan je HIER gratis downloaden.

Gr Ray oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Google+ of Twitter.

TOP