Gerard Joling haalt uit naar Bont voor Dieren

by / woensdag, 20 november 2013 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Gerard jolingGerard Joling heeft geen goed woord over voor de actie groep Bont voor Dieren. De zanger is genomineerd voor Dom Bontje 2013 en haalt op zijn blog fel uit naar de actiegroep.

“Laat ik voorop stellen dat ik een echte dierenliefhebber ben en vooral tegen dierenleed ben. Laat ik nou eerlijk zeggen dat ik soms een jas krijg en de andere keer weer eens een jas koop met een heerlijke warme kraag. De meeste winterkleding bevat nep bont wat niet van echt te onderscheiden is.


Ik zal niet ontkennen dat er ook wel eens een kraag met echt bont erop tussenzit. Deze zijn op biologische wijze verkregen en zijn restproducten van vleesconsumptie van lam, konijn en geit. De rest komt bijvoorbeeld van plaagbestrijding van een muskusrat of een vos uit de Verenigde Staten. Ik zal nooit iets dragen dat door stropers is verkregen of illegaal in Nederland is.”  Aldus Gerard Joling

Geer stoort zich er vooral aan dat de nominatie impliceert dat hij geen dierenvriend is. Hij vindt zichzelf een enorme dierenliefhebber er heeft niets met de nominatie.

Gerard vindt dat er wel belangrijker dingen zijn om je druk over te maken. De zorg, de ouderen, de zieken en hulpbehoevenden.”Dat lijkt me beter dan te debatteren over een konijn. Zo vertelt Joling.

De zanger is heel blij met de kijkcijfers van Geer en Goor ff geen cent te makken. Het is nog niet bekend of er een tweede seizoen komt maar het zou Geer wel leuk lijken. “Ik heb het stiekem toch wel heel gezellig gehad met mijn valse zuster” verklapt Gerard Joling.

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP