Gabriello komt met topproductie en wil Nederland en Vlaanderen veroveren.

by / woensdag, 20 november 2013 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Gabriello 1Anderhalf jaar geleden hadden weinig mensen van de Vlaamse zanger Gabriello gehoord. Sindsdien veroverde hij stukje bij beetje Nederland. De eerste single die in Nederland uitkwam “Ik had je lief” behaalde meteen de Single Top 100. Optredens in radioprogramma’s volgden, ook zijn zijn clips vaak te zien op de clipzenders. Na de eerste successingle volgden er nog vier “Que Sera” “Waterkant” “Niet thuis vannacht” en “Hemel zonder tijd” stonden allemaal goed genoteerd in de hitlijsten in Nederland. Hij behaalde zelfs twee Gouden Single Award. Maar Gabriello wil meer hij wil Nederland en Vlaanderen helemaal veroveren en pakt uit met zijn nieuwe single.

Het is woensdag 16 oktober. In de Ace Studio Studio in Vlaanderen hangt een gespannen sfeer. Het is de eerste opnamedag van de nieuwe single van Gabriello, De producer, de technici, de muzikanten, de make-up artist en de clipmaker. Allemaal zijn ze bezig met de voorbereiding van wat het project van het jaar moet worden. De nieuwe single van Gabriello. Opgenomen met de beste mensen uit het vak, zoals de blazers van Clouseau en de bassist van Boudewijn de Groot. Gabriello arriveert….. Hij neemt plaats op de stoel voor de visagie…. Hij schraapt zijn keel en neemt een slok van zijn koffie……Op de achtergrond hoort bij de eerste klanken van zijn nieuwe nummer…… Hij zucht… Kippenvel…. Echt fantastisch pure muziek met live muzikanten. Dan is de maestro zelf aan de beurt…. Hij begeleidt de muzikanten….. zijn stem…. prachtig.

Het was de eerste opnamedag, latere opnames verraden de kracht van het nummer en de productie….Met accordeon en een kinderkoor. Een heel groot project. En de videoclip. “Ha we gaan niet alleen opnemen in Vlaanderen” verklapt Gaby Peerens wat de echte naam van Gabriello is. De clip wordt opgenomen in Vlaanderen, Nederland, Frankrijk en Spanje. We gaan het maken…. ik voel het…. Iedereen voelt het.

En de opbrengt van de single….. Die gaat naar War Child!

We wachten met spanning af. De release van de single is op 17 december 2013.

Door oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

 

 

 

TOP