Belle Perez naar Berk Music?

by / woensdag, 20 november 2013 / Published in Buitenlands, Nieuws

Adrie van den Berk Belle PerezBerk Music timmert al jaren aan de weg, zaten er in de beginjaren voornamelijk feestartiesten als Zware Jongens, Rob Ronalds en de Gebroeders Ko bij het platenlabel uit Eindhoven, de laatste jaren komen er steeds meer “A-artiesten” in de stal van de platenmaatschappij van Adrie van den Berk.

Niet alleen Django Wagner (door Berk music zelf ontdekt) maar ook Marianne Weber tekenden een platencontract.

Een aantal maanden geleden kwam daar nog een grote opvallende naam bij Gordon. Dit resulteerde in drie hits hoog  in de Single Top 100 en de nummer 1 positie in de charts met “Kom eens dichterbij.” De track behaalde zelfs de Gouden Status. Inmiddels is ook het album van de zanger verschenen met de titel “Liefde overwint alles.”

Wellicht dat Berk Music binnenkort weer een grote naam gaat presenteren. Op de Facebook van Adrie van den Berk staat een foto van de platenbons samen met de Vlaamse zangeres Belle Perez met als bijschrift “FF Belle…”

Eddy Graat een volger van het Facebook account van Adrie van den Berk denk er al zeker van te zijn. In een reactie schrijft hij: “Belle Perez binnenkort op het Berk Music label !!!.”

Ook liedjesschrijver Pascal de Vormer heeft gereageerd op het bericht van Adrie. Hij geeft aan dat hij een liedje heeft liggen met de tittel “FF Belle.”

Of Belle Perez daadwerkelijk naar Berk Music gaat blijft gissen we wachten het af…

Belle Perez scoorde grote hits als “El mundo mailando”, “Dime que tú guires” en “Que viva la vida.”

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

 

 

 

 

TOP