Victoria Koblenko gewond na overval

by / dinsdag, 19 november 2013 / Published in Nieuws, Televisie

Victoria Koblenko FacebookVictoria Koblenko is het afgelopen weekend slachtoffer geworden van een gewelddadige overval. De auto van de actrice stond geparkeerd op een parkeerplaats bij een etablissement in Amsterdam. Twee overvallers hebben met een baksteen een raam van haar auto ingeslagen en haar spullen gestolen.

Victoria die in de auto zat heeft zich vervolgens verwond aan de ruit en er een gebroken middelvinger aan overgehouden. Ze vertelt op haar Facebook dat ze het geld van de ruit en de eerste hulp liever aan Giro 555 had gedoneerd.


Victoria op haar Facebook:

Deze gebroken middelvinger draag ik met trots op aan die twee sukkels die afgelopen weekend mijn autoruit insloegen met een baksteen op het parkeerterrein van een Amsterdams etablissement. Zo ongeduldig om mijn spullen te stelen dat je niet eens hebben gewacht totdat ik de auto had verlaten.
Wilde je even kijken hoe ik deze horror scène in real life zou spelen? Of ik tegen zou stribbelen tot bloedende handen en een gebroken vinger toe tussen al dat gebroken glas? Hell yeah!

Om je kapot te schamen! Dat geld wat we nu collectief uitgeven aan een nieuwe autoruit en mijn eerste hulp bezoek had naar giro 555 gemoeten!

Ik zou maar bidden dat als ik jullie de volgende keer tegen kom dat ik wèèr zo wijs ben om je níet achterna te rijden.

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

 

 

 

 

 

TOP