Reactie Trijntje Oosterhuis: Ik zal gul geven aan Giro 555

by / dinsdag, 19 november 2013 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

trijntje_oosterhuis-wrecks_we_adoreTrijntje Oosterhout beloofde gisteren voor elke like op haar social media een één euro te storten op Giro 555. Het jurylid van TVOH had er echter geen rekening mee gehouden dat meer dan 250.000 mensen (and counting) dit uiteindelijk zouden doen. Een groot succes mede doordat vrijwel alle media aandacht hebben besteed aan de actie van Trijntje.

Natuurlijk kan de zangeres die momenteel samen met Marco Borsato de eerste plaats bezet in de Single Top 100 met “Ik zou het zo weer overdoen” geen kwart miljoen overmaken naar het goede doel maar Trijntje Oosterhuis heeft beloofd gul te geven. Zo heeft ze inmiddels een reactie geplaatst op haar Facebook.

“Ik vind het vreselijk om te zien wat er gebeurt op de Filipijnen. Er zijn duizenden doden gevallen en dat is moeilijk te bevatten. Ik ben zelf moeder van twee kinderen en de beelden raken mij heel erg. Het doet me goed om te zien dat mijn zorg gedeeld wordt en dat mensen in grote getale doneren en liken. De actie is een mooi voorbeeld van dat wanneer je allemaal iets kleins doet, je samen tot iets groots kan komen. Iedereen zal begrijpen dat ik helaas geen 2 ton kan storten, maar ik zal gul geven. Tenslotte gaat het niet om mij, maar om de slachtoffers van de ramp die hun leven opnieuw moeten opbouwen en de hulpverleners die daarbij helpen. #giro555” Aldus de zangeres op haar Facebook.

Door: oranjemuziek.nl

Klik HIER om het album Wrecks We Adore van Trijntje Oosterhuis te bestellen.

Klik op de button om de single van Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

 

 

 

TOP