Kim-Lian van der Meij van SBS Show Vandaag

by / dinsdag, 19 november 2013 / Published in Nieuws, Televisie

Kim-Lian van der meijKim-Lian van der Meij zal de overstap maken van de Avro naar SBS6 dit heeft ze gisterenavond verklapt aan Britt Dekker. De twee zaten gisteren samen in het belpannel van Giro 555. Britt Dekker plaatse het nieuws vervolgens op Twitter.

Kim-Lian gaat per 1 januari 2014 aan de slag bij Show Vandaag. Dit vertelde ze aan RTL Boulevard: Ik verheug me enorm op het avontuur bij SBS. Ik ben dankbaar voor een aantal geweldige en leerzame jaren bij de AVRO en ben ik enorm trots en blij dat ik nu bij SBS een nieuwe stap kan maken.

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

 

 

 

 

TOP