Gabriello scoort vijde hit op rij

by / maandag, 23 september 2013 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Gabriello - Hemel zonder tijd downloadshops2De Vlaamse zanger Gabriello is met zijn nieuwe single “Hemel zonder tijd” binnengekomen in de Single Top 100 in Nederland. Eerder stond Gabriello al in de hitlijsten met “Ik had je lief” “Que Sera” “Waterkant” en “Niet thuis vannacht.” Met “Hemel zonder tijd” scoort Gabriello zijn vijfde hit op een rij.


De single heeft zijn entree gemaakt op nummer 84 van de Single Top 100. Daarnaast staat het lied genoteerd in de Oranje Top 30 van TV Oranje en de Nederlandstalige Top 30 van RadioNL.

“Hemel zonder tijd is een uptempo nummer geschreven door Jean-Pierre Daghelet en Julie van Bouwel. Fonny de Wulf tekende voor de productie.

Afgelopen vrijdag is ook de videoclip bij het nummer gelanceerd. De clip die is geschoten door Sammy Bruggeman is inmiddels te bewonderen via YouTube en zal binnenkort te zien zijn bij de clipzenders.

De nieuwe single “Hemel zonder tijd” is uitgebracht door Blue Ocean Records en te downloaden via de bekende downloadportals.

Link videoclip YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=kEbsA8cmgS8

Downloadlink:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=732586

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP