Speel een Facebook spelletje met Gabriello en maak kans op een thuisconcert

by / maandag, 09 september 2013 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Gabriello - Hemel zonder tijd downloadshops2De Vlaamse zanger Gabriello heeft vorige week zijn nieuwe single gelanceerd. Het is alweer de vijfde single van Gabriello in slechts anderhalf jaar. De tracks “Ik had je lief” “Que Sera” “Waterkant” en “Niet thuis vannacht” behaalden allemaal de Single Top 100 in Nederland.

De nieuwe single draagt de titel “Hemel zonder tijd.” en is een nazomer uptempo nummer.


Om dit heugelijke feit te vieren maak je kans op een thuisconcert van Gabriello. Je maakt kans op een thuisconcert door het antwoord op de volgende vraag te geven in een Persoonlijk Bericht op Facebook van Blue Ocean Records. (Ray Hardorff) link:

https://www.facebook.com/ray.hardorff

Vraag:

“Het is 7 uur in de ochtend, je ligt te slapen, de deurbelt gaat. Het zijn je vrienden. Ze komen ontbijten. Je hebt brood, een pot pindakaas, koffie, kaas en een fles Jus d’Orange in huis. Wat doe je als eerste open?

Je kan het antwoord alleen doorgeven door een persoonlijk Facebook bericht te sturen naar Blue Ocean Records (Ray Hardorff.) Heb je het antwoord goed dan maak je kans op een thuisconcert. Heb je het antwoord fout dan moet je gedurende 72 uur je profielfoto op Facebook veranderen in de single hoes “Hemel zonder tijd” van Gabriello. Ook onder de mensen die een fout antwoord hebben gegeven en die daadwerkelijk hun profielfoto gedurende 72 uur hebben vervangen in die van de single hoes “Hemel zonder tijd” verloten we een thuisconcert.

Iedereen mag slechts één antwoord geven en na 15 oktober 2013 maakt Gabriello de winnaars bekend.

De nieuwe single “Hemel zonder tijd” is uitgebracht door Blue Ocean Records en te downloaden via de bekende downloadportals.
Downloadlink:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=732586

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP