Gabriello verrast met uptempo single “Hemel zonder tijd”

by / dinsdag, 03 september 2013 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Gabriello - Hemel zonder tijd downloadshops2Het is al weer de vijfde single van Gabriello in anderhalf jaar. De vorige glimmende schijfjes “Ik had je lief” “Que Sera” “Waterkant” en “Niet thuis vannacht” behaalden allemaal hoge posities in de Single Top 100. Die songs zijn allemaal ballads. Met het nieuwe nummer slaat Gabriello een nieuwe weg in.

Hemel zonder tijd” is een vrolijk nazomer nummer. Veel mensen vroegen me wanneer ik met een uptempo nummer zou komen. Ik heb altijd vast gehouden aan de stijl die ik ben ingeslagen. Mooie ballads met een typische Ierse sfeer. Maar de vraag van fans naar een vlotte track heeft er toe geleid dat ik toch heb besloten om deze nieuwe single op te nemen. Ik ben er heel erg trots op. Met de prachtige muziek geschreven door Jean-Pierre Daghelet en de mooie tekst van Julie van Bouwel. Dan heb ik ook nog het geluk dat Fonny de Wulf toch de grote man achter de muziek van de tv-serie “Flikken” heeft getekend voor de productie van het nummer. Kortom ik ben een gelukkig mens.” Aldus de Vlaamse zanger.


Gabriello vervolgt zijn verhaal: “Het is natuurlijk ongelofelijk wat er in slechts anderhalf jaar is gebeurd. Vier singles hebben hoog in de landelijke hitlijsten gestaan in Nederland. Voor de nummers “Que Sera” en “Waterkant” heb ik zelfs Gouden Awards ontvangen. In Vlaanderen bleef het succes aanvankelijk een beetje uit maar de laatste single “Niet thuis vannacht” heeft ook in Vlaanderen in de Nederlandstalige charts gestaan. Iets zoals wij dat zeggen om fier op te zijn. Het zou fantastisch zijn, niet alleen voor mij maar voor het hele team als de nieuwe single “Hemel zonder tijd” zowel de Nederlandse als de Vlaamse charts weet te halen. Wij gaan er in ieder geval voor.” Zo eindigt Gabriello zijn verhaal.

De nieuwe single “Hemel zonder tijd” is uitgebracht door Blue Ocean Records en te downloaden via de bekende downloadportals. De videoclip zal binnenkort verschijnen en natuurlijk te zien zijn bij de clipzenders.

Downloadlink:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=732586

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP