Plork en de Aannemers – Zomerhit 2013

by / vrijdag, 19 juli 2013 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

DrukwerkHet is zomer, de terrasjes zitten vol, vakantie tijd, zwemmen, fietsen, er even lekker tussen uit in het buitenland of gewoon in het prachtige Nederland.  Ook zijn er weer de nodige zomernummers op de markt. Ook nu is weer de vraag: Wat zal de zomerhit van dit jaar worden? Zo als altijd veel speculaties….. Plork en de Aannemers strijden in ieder geval mee, hun nieuwe single heeft dan ook de toepasselijke titel “Zomerhit.”  Het nummer is een Nederlandstalige cover van “La Felicidad” van Palito Ortego. Jelle Markink schreef de Nederlands tekst van “Zomerhit.” Plork en de Aannemers tekende samen met Dick Kemper voor de productie.

Plork & De Aannemers uit Borculo zag enkele jaren geleden het levenslicht, wat begon als een geintje in de kroeg is uitgegroeid tot een rockende stampende feestmachine met het geingehalte hoog in het vaandel.

Dit is natuurlijk niet vreemd want alle leden van de band hebben hun sporen in de showbusiness ruimschoots verdiend. Zo was Plork jarenlang voorzanger in een kozakkenkoor, Aannemer 1 was tamboer bij de fietsfanfare van de Raboploeg, Aannemer 2 speelt nog steeds bij een dakkapel uit Laren en Aannemer 3 was 4 jaar lang solist bij het Klingeltingel Dreieck Ensemble uit Steinfurt. Door deze verschillende invloeden heeft Plork en de Aannemers zich ontwikkeld tot een unieke en veelzijdig inzetbare band.

De feestsensatie is al vier jaar op rij te gast geweest in Het Glazenhuis van 3FM Serious Request en heeft al diverse malen opgetreden op de Zwarte Cross en Dauwpop.

Plork & De Aannemers rekenen er op dat hun nieuwe single de titel waar gaat maken en dat de track een grote Zomerhit gaat worden

De videoclip zal binnenkort worden opgenomen en zal dan natuurlijk te zien zijn bij de clipzenders.

De single is uitgebracht door Blue Ocean Records en te downloaden bij de bekende downloadportals.

Downloadlink:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=727895

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP