Chris-Jan “Op de kermis” nieuwe single

by / maandag, 08 juli 2013 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

chris-jan op de kermis hoesOp de kermis is het alle dagen feest zingt zanger Chris-Jan. Hij komt met een heus kermislied. In zijn woonplaats Julianadorp is er elk jaar de dorper kermis, een feest waar heel Julianadorp voor uit loopt.

De nieuwe single van Chris-Jan is een cover van de track “Op de camping” van Rob Ronalds welke in de zomer van 2010 reikte tot de twintigste positie van de Single Top 100. Het nummer is geschreven door Pascal de Vormer, Jakob Hut en Ray Hardorff.


Marion Plugge bewerkte de tekst van de single “Op de Kermis” van Chris-Jan. Harry op den Kelder tekende voor de productie van dit zomernummer en Velibor Weller is verantwoordelijk voor de arrangementen.

De single “Op de Kermis” van Chris-Jan is te downloaden via alle grote downloadportals.

Klik op de button om de single te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP