Artiestenbureau Blue Ocean Records Entertainment

by / vrijdag, 14 juni 2013 / Published in Artiest Boeken, Boekingen, Nieuws

Blue_Ocean_Records_logo_180Platenlabel Blue Ocean Records lanceert artiestenbureau Blue Ocean Records Entertainment.

Platenlabel Blue Ocean Records heeft een artiestenbureau gelanceerd. Het hitlabel heeft een groot deel van de artiesten die uitkomen via het platenlabel ondergebracht onder het nieuwe entertainmentbureau Blue Ocean Records Entertainment.

“We maakten eerder gebruik van externe artiestenbureaus maar de markt is veranderd. Wij hebben besloten om een eigen evenementenbureau op te starten zodat we de uitkoopprijzen kunnen aanpassen aan deze tijd. Natuurlijk zonder te tornen aan de hoge kwaliteitseisen die we stellen aan de artiesten,  het geluid en de service naar potentiële  klanten.” Daarnaast kiezen we voor een actieve benadering zodat we artiesten en potentiële cliënten samen kunnen brengen.  En dit voor een schappelijke prijs. We gaan klein beginnen maar zijn zeker van plan om ons aanbod de komende tijd uit te breiden.” Half uur optredens worden bij ons 45 minuten. In de praktijk is dit met een toegift dus een klein uur. Een groot voordeel voor de klant.  Artiesten zijn individueel bij ons te boeken maar ook in combinatie met één of meer artiesten van Blue Ocean Records Entertainment. We beginnen met vijf artiesten die recentelijk hits hebben gehad in de landelijke Single Top 100. De uitkoopbedragen voor deze artiesten liggen allemaal onder de 500 euro ex B.T.W. voor 45 minuten. Zeer aantrekkelijk dus voor Horeca Nederland.” Aldus Ray Hardorff van Blue Ocean Records.

Bel voor boekingen of meer informatie: 06-21414671 of mail naar info@blueoceanrecords.nl

Artiesten van Blue Ocean Records Entertainment:

Alex West:

Alex WestAlex West is een feestzanger bij uitstek. Hij werd al eens gekozen tot feestzanger van het jaar bij de Après Skithut te Rotterdam. Alex bracht al veel singles op de markt. Eind 2012 bracht Alex zijn eerste single uit via Blue Ocean Records. Het nummer “De Glimlach Van Een Kind” een feestuitvoering van de hit van Willy Alberti behaalde niet alleen de Nederlandstalige Top 30 maar kwam ook binnen in de landelijke Single Top 100. Op het podium brengt Alex de grootste Nederlandstalige hits van vroeger en nu. En meestal in een verrassende partymix. Feest in de tent met Alex West.

 

Voorbeeld YouTube Alex West:

http://www.youtube.com/watch?v=rcaSqTFeemM

Alex West 1 x 45 minuten inclusief geluid tot c.a. 250 personen (of inprikken) 495 euro.

Danny van der Kracht:

wDanny van der Kracht is een rasechte feestzanger. Hij scoorde hits in de Nederlandstalige Top 30 en in de landelijke Single Top 100 met “Eenmaal links, eenmaal rechts” “Dat benne” en “Een lach zonder een traan” daarnaast scoorde hij de kroegenhit ” Ik heb een koe.” Danny is naast zanger ook presentator van een radioprogramma en freelance journalist voor o.a. weekblad Party. Danny zingt op het podium de allergrootste feestkrakers van vroeger en nu.

Voorbeeld YouTube Danny van der Kracht:

http://www.youtube.com/watch?v=sqs8Yl9GZzk

Danny van der Kracht  1 x 45 minuten inclusief geluid tot c.a. 250 personen (of inprikken) 495 euro.

Gabriello:

Gabriello - PersfotoGabriello is een Vlaamse zanger die sinds 2012 veel hits heeft gehad in Nederland. De singles ” Ik had je lief” “Que Sera” “Waterkant” en “Niet thuis vannacht” stonden hoog genoteerd in de Nederlandstalige Top 30, De Sterren.nl Top 20 en in de landelijke Single Top 100. Daarnaast ontving Gabriello voor de singles “Que Sera” en “Waterkant” een Gouden Award. De singles van Gabriello zijn voor een groot gedeelte opgenomen in Dublin Ierland. Op het podium zingt Gabriello naast zijn eigen hits grote Nederlandstalige hits van o.a. Guus Meeuwis, Xander de Buisonjé en Marco Borsato. Maar ook het nummer “Zij gelooft in mij” van André Hazes zit in zijn repertoire. Daarnaast brengt Gabriello ook Engelstalige songs van o.a. Rene Froger en Engelbert Humperdick. Heeft u een Ierse Pub ook dan is Gabriello een echte aanrader. De Vlaamse zanger brengt ook Irish folk music. Verder zingt Gabriello op verzoek ook in het Spaans. Hij is een echte allrounder.

Voorbeeld Youtube Gabriello:

http://www.youtube.com/watch?v=kVG1gdez67k

Gabriello 1 x 45 minuten inclusief geluid tot c.a. 250 personen (of inprikken) 495 euro.

Pascal de Vormer:

Pascal persfotoPascal de Vormer begon zijn carrière bij de Utrechtse formatie De Vormers. Daarmee scoorde hij de kroegenhit “Dansen op je bruiloft.” Als solo-zanger stond Pascal genoteerd in de Nederlandstalige Top 30 en de landelijke Single Top 100 met “Denk niet dat ik niet aan je denk” “Jacqueline” en “Drink rode wijn.” Daarnaast stond Pascal samen met Gijs en Ringo in de Nederlandstalige Top 30, de Sterren.nl Top 20 en de Single Top 100 met de song “Achter het raam.”  Pascal is naast zanger ook schrijver/componist. Hij heeft onder andere de hits “Meisjes van de nacht” “Haar rode lampie” en “Nou en” op zijn naam staan. Pascal heeft hits geschreven voor o.a. Rob Ronalds, Dario, Stef Ekkel, Lucas en Gea en Rob Zorn. Pascal de Vormer is een echte allround zanger en brengt op het podium de grootste Nederlandstalige hits van vroeger en nu.

Voorbeeld YouTube Pascal de Vormer:

http://www.youtube.com/watch?v=iGhi13NjGgI

Pascal de Vormer 1 x 45 minuten inclusief geluid tot c.a. 250 personen (of inprikken) 495 euro.

Thamara Kingma:

Thamara Kingma persfotoThamara Kingma heeft op Texel in diverse musicals gestaan. De zangeres bracht in 2013 haar debuutsingle uit via Blue Ocean Records. De zomersingle “Hamba Nawe” bereikte de Nederlandstalige Top 30 en stond genoteerd in de landelijke Single Top 100. Op het podium brengt Thamara Kingma een mix van Engelstalige nummers van o.a. Adele en Trijntje Oosterhuis en Nederlandstalige hits. Deze allroundzangeres is een echte aanrader.

Voorbeeld YouTube Thamara Kingma:

http://www.youtube.com/watch?v=M4_8IvGwHCc

Thamara Kingma 1 x 45 minuten inclusief geluid tot c.a. 250 personen (of inprikken) 395 euro.

Alle bedragen zijn uitkoopbedragen inclusief geluid tot c.a. 250 personen (of inprikken) exclusief 6 % B.T.W. en Buma. Prijzen gelden voor Nederland. Voor optredens op de waddeneilanden berekenen wij een extra toeslag.

Bel voor boekingen of meer informatie: 06-21414671 of mail naar info@blueoceanrecords.nl

Blue Ocean Records: K.V.K. 51744465  B.T.W. NL101084134B02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sds

TOP