Videoclip Moeflons – Heimwee

by / woensdag, 22 mei 2013 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Release Clips, TV Clips

Moeflons heimwee voorkantDe Moeflons hebben de videoclip bij hun nieuwe single gelanceerd.
De nieuwe single van Moeflons draagt de titel “Heimwee” en is gezongen in het Drents. RTV Drenthe heeft de formatie uitgedaagd om een nummer in het dialect op te nemen. Dit heeft geresulteerd in de single “Heimwee.” De tekst is geschreven door H.Boels/ H. Fraterman en E. van Rijnberk. Niels Lingbeek verzorgde de mix en mastering van de track.


De clip is geschoten op diverse plaatsen in Drenthe. De plaatsnamen komen ook langs in het nummer “Heimwee.” De clip is geproduceerd door FX Media, Frank Huygen was verantwoordelijk voor de editing van de videoclip.

 
Feestband Moeflons bestaande uit Erwin, Hans, Henry en Sietse hebben al veel nummers op hun naam staan o.a. “Jij bent de mooiste” “Zomer” “Mag ik jou vanavond kussen” “Mooi is het leven” en “Hey lekker ding.” De laatste single deed het niet alleen in Nederland heel goed maar werd ook tot Trots-plaat gebombardeerd door de Vlaamse zender VBRO.

 
De nieuwe single “Heimwee” is op de markt gebracht door Blue Ocean Records en is te downloaden bij de bekende downloadportals.
De videoclip staat inmiddels online en is binnenkort te bewonderen bij de clipzenders.

Link YouTube Videoclip:

http://www.youtube.com/watch?v=spjsaJimpzQ

Downloadlinks:
http://www.zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=718627

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP