Gabriello trots op hit “Niet thuis vannacht”

by / dinsdag, 21 mei 2013 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

gabriello - niet thuis vannachtDe Vlaamse zanger Gabriello doet het goed in de Nederlandse hitlijsten. De zanger scoorde eerder hits met “Ik had je lief” “Que Sera” en “Waterkant.” Zijn nieuwe single “Niet thuis vannacht” is deze week gestegen van nummer 44 naar 31 in de Single Top 100. Dat mag zeker een bijzonderheid genoemd worden. Ook in eigen land krijgt de Vlaming steeds meer erkenning voor zijn muziek.

“Het is allemaal begonnen in Nederland. Door de intensieve promotie in Holland krijg ik ook steeds meer voet aan de grond in Vlaanderen. Zo sta ik in België genoteerd in de Nederlandstalige top 30 en draaien steeds meer Vlaamse radio-zenders mijn muziek. In Nederland gaat het helemaal fantastisch. Ik sta voor de vierde keer op rij hoog in de landelijke Single Top 100. Daarnaast staat “Niet thuis vannacht” in diverse Nederlandstalige hitlijsten in de hoogste regionen.  Daar ben ik heel erg blij mee. We blijven natuurlijk niet stil zitten en zijn al bezig met de opnames voor de nieuwe single waarvan de release deze zomer staat gepland. Aldus Gabriello.

Net als de vorige singles is “Niet thuis vannacht.” gedeeltelijk opgenomen in Dublin in de Cauldron Studios waar grootheden als Westlife, Johnny Logan en Sinéad O’ Conner hun songs hebben opgenomen.

De mix is gedaan in de Aartselaar studio in Vlaanderen. Fonny de Wulf die o.a. muziek heeft gemaakt voor de populaire serie “Flikken” tekende voor de productie van de song.

“Niet thuis vannacht” is een prachtige ballad geschreven door Bart Herman.

De single is uitgebracht door Blue Ocean Records en te downloaden via alle grote downloadshops.

Downloadlink:

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=716301

Videoclip YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=X9pL_ZNnWw4

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan op Facebook, Hyves of Twitter.

TOP