Thamara Kingma – Hamba Nawe (Nieuwe single)

by / woensdag, 24 april 2013 / Published in CD Releases, Kids, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Thamara Kingma - Hamba Nawe hoes voor internetThamara Kingma heeft haar debuutsingle gelanceerd.

Thamara is geboren op Sri-Lanka. Toen ze anderhalve maand oud was is ze geadopteerd door Nederlandse ouders. Het grootste gedeelte van haar jeugd heeft ze doorgebracht in West-Knollendam.

Op twaalfjarige leeftijd verhuisde Thamara naar Texel waar haar ouders een hotel, bungalowpark en restaurant runnen. Op het waddeneiland ontplooide ze ook haar liefde voor muziek. Niet alleen deed ze mee aan talentenjachten maar ze speelde ook in diverse musicals. In 2012 verruilde Thamara Kingma Texel voor het Veluwse Epe. Daar kwam ze in contact met Blue Ocean Records.


Nu heeft de 22 jarige zangeres haar debuutsingle opgenomen. Het nummer draagt de titel “Hamba Nawe” en is een Nederlandstalige cover van “Ndihamba Nawe” van Mafikizolo. Het nummer werd in Afrika een grote hit. Ook de Zuid-Afrikaanse zanger Kurt Darren scoorde er in zijn vaderland een mega-hit mee. De titel van dat lied is “Een Bietjie Hier.”

De single “Hamba Nawe” van Thamara Kingma is een zomernummer voor jong en oud. De Nederlandse tekst is geschreven door Pascal de Vormer die o.a hits schreef voor Rob Zorn, Dario, Rob Ronalds en Stef Ekkel. Pascal tekende samen met Peter van Nierop voor de productie van de track.

De videoclip bij het nummer zal binnenkort worden opgenomen door Jakob Hut Productions. De single die is uitgebracht door Blue Ocean Records is te downloaden bij alle grote downloadportals.

Dowloadlink:

http://www.zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=716795

Download Storing? Gebruik dan deze link: http://mega-media.nl/info.php?lid=716795

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP