André Groote – Leg je hoofd maar op mijn schouder (nieuwe single en clip)

by / dinsdag, 02 april 2013 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

André Groote - Leg je hoofd maar op mijn schouder - hoesAndré Groote heeft een nieuwe single uit. De single is afkomstig van het album “De Levensdraad.” Op het album staan 18 prachtige songs.

André  Groote is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Al in de jaren zestig van de vorige eeuw is de zangcarrière van André Groote begonnen met de band Goldstar Brothers. Deze band bracht vooral songs van de Everly’s. In 1965 veranderde de naam van de band in Geebros waarmee een top 20 hit werd behaald met het nummer “Henry Horse.”

Vanaf begin jaren 70 begon André zich steeds meer te richten op het schrijven en componeren van nummers. Dit resulteerde in een top tien hit met het nummer “Racing Car” van Air Bubble. Het eerste Nederlandstalige solo-album van André Groote “Door de wind verteld” verscheen in 1980.

In de jaren 80/90 ging André Groote samenwerken met Erwin Nyhoff en maakte nummers voor The Prodigal Sons. Erwin werd later bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland. Groote is samen met Erwin ook verantwoordelijk voor Nyhoffs laatste single “Must Be Love.”

De nieuwe single van André Groote draagt de titel “Leg je hoofd maar op mijn schouders” André heeft zelf de tekst en de muziek geschreven. Paul Natte tekende voor de productie. De videoclip is gemaakt door Robert RTV en is online te bekijken via YouTube. Natuurlijk is de clip binnenkort ook te zien via de clipzenders.

De single is te downloaden bij alle bekende downloadportals. Het album “De Levensdraad” is te downloaden en fysiek verkrijgbaar. De cd bevat geweldige luisterliedjes.

klik op de button om de single van André Groote te downloadenDownload de track DRM-vrij!

YouTube clip:

http://www.youtube.com/watch?v=QGjxLaq_y_A

Downloadlink album: De Levensdraad

http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=689700
Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP