Lichaam Herman Emmink ter beschikking van de wetenschap

by / dinsdag, 26 maart 2013 / Published in Nieuws, Televisie

Heman EmminkEr zal geen begrafenis zijn van Herman Emmink. De Tv-icoon overleed gisteren op 86 jarige leeftijd. Emmink die een grote hit heeft gehad met “Tulpen uit Amsterdam” heeft zijn lichaam ter beschikking gesteld van de wetenschap.

Herman had geen vaste partner. Wel wist hij zich te omringen met veel vrienden. Zo bezocht Conny Palmen hem regelmatig in het verzorgingstehuis. Zo schrijft De Telegraaf vandaag.

“Ik ben er bij geweest toen hij stierf. Hij wilde niet meer. Het was heel vredig. Herman heeft in zijn wilsbeschikking vastgelegd dat hij zijn lichaam ter beschikking stelt aan de wetenschap”, zucht Conny. “Dat betekent dat zijn stoffelijk overschot nu al is overgebracht naar een universiteit. We besluiten vandaag waar en wanneer er een herdenkingsdienst komt.” Aldus Conny Palmen.

Door: oranjemuziek.nl

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP