Ralf Mackenbach naar Rusland voor Instituut voor Menselijke Ontwikkeling

by / zaterdag, 23 maart 2013 / Published in Kids, Nieuws

Ralf Mackenback persfoto (cload 9)Op 27 maart vliegt Ralf Mackenbach naar Rusland om zich in te zetten voor het Instituut voor Menselijke Ontwikkeling. De populaire zanger is door de internationale organisatie uitgenodigd om t/m 1 april naar Moskou te komen.

Ralf zal tijdens zijn bezoek  seminars houden , welke worden uitgezonden op radio en televisie. Tevens zal hij enkele vragen beantwoorden over Nederland. Daarnaast verzorgt de 17-jarige entertainer een concert en een Meet & Greet in de Moscow Music Hall, waar ook de Russische groep Hello zal optreden.


Het derde album van Ralf ‘SEVENTEEN’ werd in oktober 2012 uitgebracht door Cloud 9 Music. Op 15 februari 2013 ging de tweede single van dit album ‘We’re Taking Off’ in release. Voor de videoclip van deze single werkte Ralf samen met choreograaf en danser Sinerjey, bekend van zijn deelname aan The Ultimate Dance Battle. (http://www.youtube.com/watch?v=PaC87NU6vH8)

In 2009 won Ralf Mackenbach het Junior Eurovisie Songfestival in Oekraïne. Daarna ging het snel met de carrière van de jonge zanger. In drie jaar bracht hij drie succesvolle albums uit. In Nederland groeide hij uit tot een bekende zanger, danser, acteur en tv-persoonlijkheid.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP