Oranje Top 30 populair bij lokale omroepen

by / zaterdag, 23 maart 2013 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Radio

Oranje Top 30 logoNederland kleurt muzikaal fel oranje nu lokale en regionale omroepen massaal besluiten om de wekelijkse ‘Oranje Top 30’ uit te gaan zenden op radio en televisie. Nadat de puur Nederlandse hitlijst van muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal eind februari gratis beschikbaar kwam voor uitzending, liep het al gauw storm. Inmiddels hebben 24 lokale radiostations en 25 lokale tv-zenders besloten de ‘Oranje Top 30’ uit te gaan zenden. Nog eens 22 radiostations en 17 tv-zenders hebben op dit moment serieuze belangstelling en daar komen wekelijks nieuwe omroepen bij.

Oranje Top 30 vindt gretig aftrek

Op dit moment is de ‘Oranje Top 30’ al te zien en/of te beluisteren bij Omroep Krijtland, RTV Vrolek, LOOK TV, Radio Rucphen FM, RTV Midvliet, RTV Hollands Kroon, Radio Westerwolde, Radio Twenterand, Omroep IJsselmond, Boxmeerse Lokale Omroep Stichting, Radio Hoogeveen, RTV Assen, TV Valkenburg, Radio 90FM, Salland Broadcasting BV, Delta FM, RTV Lingewaal, Ede FM / TV, Studio Súdwest, Radio Volle Maan, Omroep Hoeksche Waard, Omroep Best, RTV Stadskanaal, M-FM / TV Rijn-IJssel, Kanaal 13 / RTV Lingewaal, Text7, KKN Regio TV, TV Limburg, KPN infokanaal / Ping Media, MIXMEDIA, Deventer Radio en Televisie, ROS TV Zundert, RTV Meppel, Focuz TV, Omroep Dommelland, BLOS RTV, Stadsomroep Den Haag, Radio Wim Mees, Omroep Stichting Milbergen, Dijkland FM, Radio Noordoostpolder, LOG FM en Radio Stad Montfoort.

Oranje Top 30

De ‘Oranje Top 30’ is de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden. De uitzending van de hitlijst bij de lokale omroepen betekent voor Nederlandse artiesten een flinke uitbreiding van hun mogelijkheden. De ‘Oranje Top 30’ wordt elke week samengesteld aan de hand van gegevens van het bedrijf GfK Retail and Technology Benelux. Daarbij wordt gebruik gemaakt van actuele verkoopcijfers, downloads en streams van het Nederlandstalige lied.

Over TV Oranje

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, shownieuws en een muziekagenda. Meer informatie is te vinden op www.tvoranje.nl

Over Radio Oranje Nationaal

Radio Oranje Nationaal is een gezellige muziekzender met bekende Nederlandse liedjes van vroeger en nu. Verder biedt de zender nieuws, weerberichten en actuele verkeersinformatie. De slogan van ‘Radio Oranje Nationaal’ is ‘Bekroond door het Nederlandse lied’. Op www.radiooranjenationaal.nl  kunnen verzoekplaten worden aangevraagd en zijn er muziekprijsvragen.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP