Gino Graus – Betoverd met je ogen (nieuwe single)

by / zaterdag, 23 maart 2013 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Gino Graus Betoverd met je ogenHet was een bijzondere avond voor de 13-jarige Gino Graus. Tijdens zijn optreden bij het Mega Piraten Festijn in Barneveld op vrijdag 22 maart 2013 is door Jan Keizer zijn nieuwe single officieel uitgereikt.

De single heet “Betoverd met je ogen” en is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak, bekend van de hits van Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Wolter Kroes en vele anderen. De tekst en muziek van het nummer is geschreven door Jeffrey Weber, de zoon van Marianne Weber.

Gino zijn droom om artiest te worden lijkt nu steeds meer dichterbij te komen. Met het platencontract “Holliwood Records” dat Gino Graus heeft getekend,


zal de komende tijd hard worden gewerkt aan een album dat op 8 juni 2013 gaat uitkomen. Het platenlabel is onderdeel van de Van Hoevelaak Entertainment Group in Holten.
Ook zal Jan Keizer voor het album enkele nummers gaan schrijven.

De carrière van dit Brabantse jonge zangtalent zit nu behoorlijk in de lift. Hij werd het Bossche ‘typisch talent’ in 2010 en een jaar later mocht hij het Festival van het Levenslied openen.
Afgelopen september won Gino de 1e prijs in het Buma NL Demopanel. Bij RTL Boulevard werd hij zelfs aangekondigd als de Nederlandse Justin Bieber.

Binnenkort zal de videoclip verschijnen van het nieuwe nummer. Nadere informatie hierover zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Klik op de button om de single van Gino Graus te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

 

 

TOP