Dutch Valley Festival 2013: Racoon van de partij

by / woensdag, 20 maart 2013 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Dutch ValleyZojuist maakt de organisatie van Dutch Valley Festival bekend dat Racoon, winnaar van de Popprijs 2013, de line-up van de Mainstage van het event dat op 10 augustus plaatsvindt completeert. Naast Racoon zullen Jan Smit, Kane, 2 Unlimited, Gers Pardoel, Rob de Nijs en de 3JS optreden op het grootste podium van het festival.

Met 8 podia en meer dan 90 artiesten en acts is Dutch Valley Festival deze zomer opnieuw het grootste evenement met muziek en artiesten van Nederlandse bodem. De line-up van de overige podia wordt zeer binnenkort bekend gemaakt op de website en op de Facebook van het festival.

Laat je single uitbrengen en of promoten door Blue Ocean Records Klik HIER voor meer info.

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, boeken en meer te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP